Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sunday Jazz – José Bosschers en Guy Verbeek presenteren: Jazz meet Chansons

21 april, 15:00 - 17:00

Gratis

José Bosschers, zang en Guy van Beek, piano laten je horen hoeveel Franse chansons en jazz met elkaar te maken hebben. Meer dan je misschien denkt!
Jazz en het Franse chanson lijken op het eerste gezicht geen voor de hand liggende combinatie. Maar het tegendeel is waar. Sinds jazz het Europese vasteland via Frankrijk bereikte, hebben de Fransen jazz omarmt en hebben Amerikanen Frankrijk en hun joie de vivre in hun hart gesloten.
Dit hoor je terug in improvisatie, tekstinterpretatie en gebruik van ritme in de originele muziek van beide landen .

Het verhaal van het Franse chanson en jazz is lang. En het is prachtig en rijk. José en Guy nemen hun publiek mee op reis door de geschiedenis door middel van muzikale storytelling. Storyville – when Jazz meets Chanson is een oprechte hommage aan twee culturen die met elkaar verbonden zijn door
muziek.

Zangeres José Bosschers zingt bij diverse groepen en is actief als zangcoach. Ze studeerde aan de conservatoria van Amsterdam en Hilversum. Pianist Guy van Beek studeerde piano lichte muziek in Utrecht bij Bert van den Brink, Michiel Borstlap en Jasper van ’t Hof. Hij geeft les, begeleidt graag en
speelt solo, in een pianoduo en in trio Copper & Creek.

Normaliter is dit optreden in onze jazz serie in het Groene HartHuys qua gage te duur maar omdat er video opnames gemaakt worden tijdens het optreden door het management van dit duo voor promotie doeleinden, komen de kosten binnen het budget bereik van Groene Hart Jazz.
Met je aanmelding ga je akkoord dat er een video opname wordt gemaakt.

Entree: Gratis (met dank aan de Ons Fonds van de Ondernemersfonds Bodegraven-Reeuwijk)

Natuurlijk ook dank aan de muzikanten en het bestuur Groene Harthuys
Reserveren uitsluitend via mail: info@groeneharthuys.nl

Gegevens

Datum:
21 april
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Het Groene HartHuys
Bouwsteeg 6
Bodegraven, 2411AB Nederland
+ Google Maps
Site:
https://hetgroeneharthuys.nl/