Meedoen?

Heb je interesse om mee te doen als muzikant aan één van de projecten, wil je je band aanmelden of wil je je opgeven als vrijwilliger? Scroll naar beneden om te zien wat mogelijk is en meld je aan via het contactformulier onderaan deze pagina.

Als muzikant:

Denk je er over na om deel te nemen aan een of meerdere activiteiten van Groene Hart Jazz, houd dan sowieso de website in de gaten van de stichting www.groenehartjazz.nl. We kunnen je ook persoonlijk op de hoogte brengen. Meld je dan vrijblijvend aan via onderstaand formulier en mis niets van wat wij doen.

Als band:

Ben je geïnteresseerd om als band deel te nemen aan een van de festivals of namens je band geïnteresseerd in de poule waar je invallers kunt zoeken of misschien wel jezelf ter uitwisseling wilt aanmelden? Maak je kenbaar aan ons bestuur via onderstaand formulier.

Als vrijwilliger:

Mocht je de ambitie hebben om een bijdrage als vrijwilliger te leveren aan de activiteiten van Groene Hart Jazz, meld je dan via onderstaand formulier. We nemen dan graag contact met je op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Als liefhebber/luisteraar:

Ben je liefhebber van jazzmuziek als luisteraar en wil je niets missen van wat wij ondernemen? Meld je aan voor de nieuwsbrief via onderstaand formulier en mis geen enkele activiteit.

Ideeën?

Heb je ideeën of suggesties voor de stichting over activiteiten die georganiseerd (kunnen) gaan worden of bij aangehaakt worden, meld je bij ons bestuur.

Ik ben geïnteresseerd als:

    MuzikantBandLiefhebber/luisteraarVrijwilligerAnders...