Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jazz Jamsessie (oude stijl)

22 juni, 20:00 - 23:30

Gratis

Geen zomerreces voor muzikanten, dus Groene Hart Jazz bruist van de activiteiten zie www.groenehartjazz.nlEn een van de vele activiteiten is alweer de aanstaande derde JazzJam sessie (oude stijl).

Bij de eerste twee jamsessies waren maar liefst 24 resp. 23 muzikanten en een jazz zangeres aanwezig, beide keren een opkomst  boven verwachting.

Hieruit blijkt dat er volop belangstelling is voor de JazzJam sessies dixieland.

Diverse muzikanten kwamen uit de regio maar ook van ver erbuiten.

Dat de avonden zo enthousiast werden ontvangen en dat de muzikanten zich de hele avond continu in verschillende samenstellingen heerlijk muzikaal konden uitleven was een genot voor oog en oor.Dus meld je aan ( crietbergen@tiscali.nl ) of kom spontaan.Bij aanmelding vooraf is speeltijd in ieder geval verzekert.We zorgen voor een basisritmebezetting (rouleert ook) en de coördinator leidt dit ter plekke in goede banen zodat iedereen die dat wil aan de beurt komt.

En vergeet je fans niet mee te nemen want ook luisterend publiek is meer dan welkom op deze gezellige muzikale avond.Want ook voor hen is het een avondje uit in het representatieve, mooie en gastvrije Grand Café LINQ . Zoals inmiddels bekend, entree voor muzikanten en publiek is gratis, maar ook veel parkeerruimte (bijna voor de deur) is gratis. Met muzikale groeten, mede namens het bestuur van Groene Hart Jazz,Cor RietbergenCoördinator JazzJam sessies

Gegevens

Datum:
22 juni
Tijd:
20:00 - 23:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Grand café LINQ
Koningin Wilhelminaplein 14
Waddinxveen, Zuid-Holland 2741EA Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.cafelinq.nl/